De Lachende Millennial

Informações:

Synopsis

Podcast met gedachtekronkels over het millennial bestaan en alle bijkomende uitdagingen.

Episodes

 • Relaties - Ep. 6 De Lachende Millennial

  07/04/2019 Duration: 34min

  We bespreken hoe vriendschappen en relaties kunnen komen en gaan en hoe daar mee om te gaan. Vraag van de week: Wat voldoet in jouw relaties aan de norm? En wat voldoet niet, maar vind jij wel normaal? Wij zijn benieuwd! Heb je een vraag, tip of reactie? Mail ons op delachendemillennial@gmail.com!  

 • Wat wil ik? - Ep. 5 De Lachende Millennial

  24/03/2019 Duration: 43min

  Vandaag hebben we Demi de Vries van @leefinhetkwadraat op bezoek in de podcast. We bespreken studie keuzes, het losbreken van druk en verwachtingen van buitenaf en hoe je voor jezelf kunt kiezen. Vraag van de week: Wat wil ik vandaag? Naslag waar we het in deze aflevering over hebben gehad: - Dream School, NPO; Heb je een vraag, tip of reactie? Mail ons op delachendemillennial@gmail.com! 

 • Minimalisme - Ep. 4 De Lachende Millennial

  10/03/2019 Duration: 33min

  Minimaliseren is een veelbesproken onderwerp en kan je veel rust geven. Wij houden ons hier op onze eigen manier mee bezig, zowel in de kledingkast als in ons huis en in onze vriendschappen. Wat onze ideeën zijn en hoe jij kunt beginnen met minimalisme hoor je in deze aflevering! Ook beginnen we een kleine challenge over vriendschappen waar je aan mee kunt doen. Vraag van de week: Welke vriendschappen geven je energie en welke kosten je energie? Naslag waar we het in deze aflevering over hebben gehad: - Minimalism (documentaire over the Minimalists op Netflix, zij hebben ook een fijne podcast genaamd 'the minimalists' ). - Consumed en Tidying Up with Marie Kondo (beide programma's gaan over opruimen en staan op Netflix). - Podcast Oprah "SuperSoul Conversations" - aflevering met Byron Katie: Set Yourself Free. Heb je een vraag, tip of reactie? Mail ons op delachendemillennial@gmail.com! 

 • Duurzame kleding - Ep. 3 De Lachende Millennial

  18/02/2019 Duration: 38min

  Houd jij je bezig met duurzaamheid? Wij nemen je mee in het proces van het verduurzamen van je kledingkast. Helaas is de audio niet optimaal, maar please bear with us.  Vraag van de week: Hoeveel kledingstukken heb jij in de kast hangen?  Boek: The donut economy - Kate Raworth. Heb je een vraag, tip of reactie? Mail ons op delachendemillennial@gmail.com! 

 • Moet alles nu? - Ep. 2 De Lachende Millennial

  03/02/2019 Duration: 36min

  Iedereen heeft haast, of het nou op de snelweg of het carrière pad is. Maar moeten we dat wel willen?  Vraag van de week: Wat kan er bij jou later? Heb je een vraag, tip of reactie? Mail ons op delachendemillennial@gmail.com!

 • Goede voornemens - Ep. 1 De Lachende Millennial

  21/01/2019 Duration: 31min

  Hoe overleef je Blue Monday? Goede voornemens zijn er niet alleen maar om te mislukken. Hoe? Luister naar onze aanpak in deze aflevering!  Vraag van de week: Wat zijn jouw goede voornemens? En hoe maak jij deze haalbaar? Naslag: Dromen, Durven, Doen - Ben Tiggelaar Heb je een vraag, tip of reactie? Mail ons op delachendemillennial@gmail.com! 

 • De Lachende Millennial - Intro

  21/01/2019 Duration: 07min

  Welkom bij De Lachende Millennial. Wij vertellen wie wij zijn en wat je van ons en de podcast kunt verwachten. Heb je een vraag, tip of reactie? Mail ons op delachendemillennial@gmail.com!