Succépodden

Informações:

Synopsis

Frida Boisen träffar intressanta och spännande gäster för att prata om deras resa genom livet till succé. Du hör om deras hemliga nycklar, mod och passion och vad som driver dem. Allt från kända programledare och vågade entreprenörer till hyllade skådespelare och stora industriledare kommer du möta i Succépodden.Mail: succepodden@ilikeradio.se

Episodes

 • 10. Anna Kinberg Batra

  05/12/2018 Duration: 54min

  Anna Kinberg Batra blev Moderaternas första kvinnliga ledare någonsin. Men efter attacker från partikamraterna avgick hon efter bara nio månader i toppen. Nu hyllas Anna för sin nya bok, "Inifrån", och i veckans avsnitt av Succépodden berättar hon för Frida Boisen om känslorna när hon via media fick höra att partikollegorna begärde hennes avgång. Det blir ett avsnitt om att resa sig upp när ingenting blivit som man tänkt sig, om könsnormer inom politiken, det hårda klimatet på sociala medier, det viktiga stödet från familjen och om tipsen för att nå framgång - trots att det blåser kallt.

 • 9. Clara Henry

  28/11/2018 Duration: 49min

  Redan som tonåring blev Clara Henry en av nordens största youtuber och har sedan dess hunnit skriva den framgångsrika boken “Ja jag har mens, hurså?”. I dag har 24-åringen även hunnit programleda Melodifestivalen och kommit ut med sin andra bok “Mot framtiden: en simpel guide till att krossa patriarkatet”. Hur ser Clara Henry på sin karriär, vad gör hon för att få till en förändring i livet när hon känner att det behövs och varför brinner hon så starkt för ett feministiskt samhälle? Detta och mycket mer får vi svar på i veckans avsnitt av Succépodden med Frida Boisen.

 • 8. Keyyo

  21/11/2018 Duration: 41min

  Hon har ungefär 72 miljoner visningar på Youtube och 450 000 följare på Instagram. Dessutom turnerar hon just nu Sverige runt med showen “Ryssen kommer”. Men Kristina Petrushinas, mer känd som "Keyyo", väg till succé har inte alltid varit enkel, med en barndom som präglades av känslan att inte passa in och aldrig få vara med. I dag gästar hon Succépodden och pratar med Frida Boisen om sin väg till framgång.

 • 7. Jessica Frej

  14/11/2018 Duration: 52min

  Hon är inte ens fyllda 30 år men har redan hunnit bli Sveriges mest färgsprakande tv-kock i TV4:s Nyhetsmorgon. Detta är dock ingen slump eftersom Jessica Frej redan som liten hade klart för sig att det var just framför kameran hon skulle stå och laga mat när hon blev vuxen. I veckans avsnitt av Succépodden berättar Jessica Frej för Frida Boisen om vägen dit men också om sina andra aktuella projekt som kläddesigner, Youtubare och författare.

 • 6. Peter Settman

  07/11/2018 Duration: 47min

  Peter Settman är en av medievärldens största och mest framgångsrika kameleonter med ett enormt driv, både framför och bakom kameran. Han har gått från tv-serien "Ronny och Ragge", till att under många år leda Baluba, ett av Sveriges största produktionsbolag. I dag jobbar han både i Sverige och USA och gör succé med bland annat serien “Swedish Dicks”, samtidigt som han är ett internationellt styrelseproffs med fokus på affärsutveckling. I veckans avsnitt av Succépodden pratar Peter Settman med Frida Boisen om sina första steg som tonåring inom entreprenörslivet och berättar hur han gör för att leda en verksamhet i ständig förändring.

 • 5. Johanna Nordström

  31/10/2018 Duration: 50min

  Veckans gäst, Johanna Nordström, är komikergeniet som bara 22 år gammal har gjort raketkarriär på svenska komikerhimlen. Hennes populära Instagramsketcher har fått henne nominerad i fyra klasser på Guldtuben och för några veckor sedan fick hon även ta emot svenska komikerpriset. I Succépodden berättar hon för Frida Boisen hur hon knäckte den virala koden på Instagram när hon gick från noll till 150 000 följare på bara ett år. Hon och Frida samtalar också om också om att bli mobbad på grund av ens vikt, någonting Johanna själv fått erfara, hat på sociala medier och hennes besatthet av Micke P.

 • 4. Agneta Sjödin

  24/10/2018 Duration: 40min

  Hon är programledaren och författaren som förmodligen har gjort fler tv-succéer än någon annan och som hittar hjärtan i allt hon ser. I Succépodden berättar Agneta Sjödin om stressen över Instagram, hur en drömdagbok blev vägen för henne att navigera rätt i livet, om varför nya kärleken Martin och hon själv fungerar så bra tillsammans, om hur kärleken gett henne ett helt nytt grönt kort – och en ny sport. Och om nerverna som aldrig kommer att hitta fram till varandra efter den dramatiska trafikolyckan.

 • 3. Kristian Elvefors (Volvo Cars Sverige VD)

  17/10/2018 Duration: 36min

  Volvo Cars VD i Sverige, Kristian Elvefors, gästar Frida Boisen i veckans avsnitt av Succépodden. Häng med i ett spännande samtal om mannen som började sälja taxibilar för Volvo och mindre än tio år senare tog över som VD. Vad driver honom? Och hur ser framtidens utmaningar för bilbranschen ut. Hur kan vi köra än mer hållbart? Hur kommer AI och robotisering att påverka vårt bilkörande? Vi pratar också om vikten av tillit, självledarskap och transparens för att få en förändringsorienterad och framgångsrik kultur på företaget. Och så får du veta allt om vilka sorts nya hästkrafter Kristian ägnar sig åt på helgen.

 • 2. Elina Berglund Scherwitzl

  10/10/2018 Duration: 46min

  Elina Berglund Scherwitzl är partikelfysikern och entreprenören som inte bara grundade succéappen "NaturalCycles", världens första digitala preventivmedel, utan hon var också en del av det superteam som tog fram Nobelpris-upptäckten: Higgspartikeln. I veckans avsnitt av Succépodden gästar hon Frida Boisen och berättar hon om hur hon med data vill förbättra kvinnors hälsa, och hur hennes enorma driv har tagit henne till där hon står i dag.

 • 1. Laila Bagge

  03/10/2018 Duration: 46min

  I det allra första avsnittet av Succépodden gästas Frida Boisen av programledaren, entreprenören och tv-stjärnan Laila Bagge. Hon berättar om hur vägen till succé sett ut för henne, hennes hemliga nycklar till framgång men också om de smärtande baksidorna med att vara en offentlig person. Laila pratar även om giftermål, längtan efter och kampen för att få ett barn till och hur hon ser på det här med en hållbar ekonomi och sparande.