Ida-sophia & Nicolas

Informações:

Synopsis

Det bedste fra morgenshowet med Ida-Sophia & Nicolas!

Episodes

 • Trailer: Morgen med Nicolas og INDIGO

  09/12/2019 Duration: 52s

  Find Nicolas' nye podcast 'Morgen med Nicolas' og Ida-Sophias nye podcast 'INDIGO' på RadioPlay eller der hvor du lytter til podcast.

 • En meget speciel announcement

  11/11/2019 Duration: 26min

  I dagens podcast kan du få lov til at høre lidt morgenjazz, et koncept som Nicolas lige prøver af. Derudover har han været til barnedåb og fået en livshistorie fra en præst. Vi har også hørt lidt fra et interview med Alec Benjamin og til sidst kan du høre en announcement i dagens podcast.

 • Faustix: Du har jo været i Mexico!

  08/11/2019 Duration: 38min

  Vi har haft skønt besøg af Faustix i studiet i dag. Han er ude med en ny single og har været et smut forbi Mexico for at optage musikvideo til denne, som udkommer snart! Han er blevet testet i sin mexicanske musikviden, han har hørt musik igennem Nicolas mund og han har fortalt om sin nye single. Derudover har vores praktikant Nicoline interviewet Charli XCX, som også kan høres i denne podcast!

 • NODE: Vi er konfetti i os selv!

  07/11/2019 Duration: 36min

  Node er ude med et nyt album kl. 00:00 i nat, og derfor holder vi snig-releaseparty i studiet. Vi har fået den kæmpe ære, at få lov at spille nogle små snippets fra albummet som de første og de eneste. Vi hører om tankerne bag albummet og processerne bag. Derudover hører vi også en alternativ version af hans single 'Supermario'. Og hvis du overvejer hvad du kunne tænke dig, i stedet for dine hænder, så kan du få lidt inspiration her.

 • Halsey Special

  06/11/2019 Duration: 20min

  Ida-Sophia har været en tur i Stockholm og tale med sangerinden Halsey. Hvad vil det sige at være bipolar, hvordan ved man at man er i et giftigt forhold og hvad betyder det når hun synger hun ville ønske, hun vidste hvordan indersiden af hendes fingre ser ud? Få svaret i denne halsey special

 • Er det finsk eller simsk?

  06/11/2019 Duration: 21min

  Hvis du enten har spillet rigtig med Sims eller kan snakke finsk, så vil du sikkert være ekspert i dagens quiz. Nicolas har nemlig lavet en quiz, hvor man skal høre forskel på de to og det minder overraskende meget om hinanden. Derudover har vi snakket om Mormor Inge, Britta Nielsen og lyde der kan laves med dit ansigt. Sidst men ikke mindst, skal der lyde et stort, fedt UNDSKYLD, og du kan høre i podcasten hvorfor.

 • Frygt ej! Verden går ikke under.

  05/11/2019 Duration: 34min

  I dagens podcast har vi snakket en masse om verdens undergang og om, at man ikke må lyve. Derfor har Nicolas lave 'Lyv med Pernille Vermund' om til 'Sig sandheden med Karl Iver'. Derudover har vi snakket om, hvordan det gik med gårsdagens koncert med Clara. Og til sidst, så kan man jo overveje, om man kan høre på en radioudsendelse, hvor den bliver sendt fra. Vi finder måske svaret i dagens podcast.

 • Føler du dig presset over studiet? HUSK at snak med dine venner!

  04/11/2019 Duration: 25min

  Der er blevet lavet en stor undersøgelse, som viser, at unge føler sig pressede på studiet og dette pres har vi snakket en del om i dagens podcast, for det er vigtigt, at man ikke føler sig alene i sådan en situation. Derudover har Nicolas lave True Lime, så hvis du vil blive klogere på limes, så lyt med!

 • Drikker du badevandet?

  01/11/2019 Duration: 33min

  I dagens podcast har vi fået snakket med vores nye ven Thomas. Han har hjulpet os med nogle anmeldelser og gengivelser af de nye numre der er kommet ud denne fredag. Derudover er der blevet uddelt nogle chok inde i studiet, eller i hvertfald prøvet på det. Slutteligt - Nicolas har fundet ud af, at han måske er den eneste der drikker badevandet, imens han er i bad.

 • Lil Clara - kan det rappes?

  31/10/2019 Duration: 36min

  I dag har vi haft den kæmpe fornøjelse at have Clara på besøg i studiet og det er ikke gået stille for sig. Hvis du for eksempel undrer dig over, om man kan rappe om p-tærter, så kan du få et levende bevis i dagens podcast. Derudover bliver det quizzet i Clars Danmarks Tourné og skåret græskar. Der er ikke meget, der ikke er sket i dag - du kommer i hvert fald ikke til at kede dig, hvis du lytter med!

 • L.O.C.: Succes er, at vade rundt i fødselsdagssættet og spise Ben & Jerrys

  30/10/2019 Duration: 39min

  Vi har haft den store fornøjelse at have Liam O'Connor i studiet i dag. Han er ude med sit nye album: "Ekkokammer", og i du kan høre lidt om tankerne bag og baggrunden for nogle af sangene. Derudover har han i Halloween-tidens ånd læst gyserhistorier op og så har vi lavet en L.O.C. translate.

 • Kan vi slå Justin Bieber?

  29/10/2019 Duration: 21min

  I dagens podcast kan du mærke spændingen stige, når vi forsøger at ramme 500 likes på et billede, med inspiration fra selveste Justin Bieber. Derudover har Nicolas været et smut i NOVA-studiet og lavet løjer, og så har vi igen fået besøg af uhyggen i Billie Eilish' sange. Og hvis du tit oplever en akavet stemning, når du møder folk på gangen, så kan du et par råd eller 3 med på vejen her.

 • Lyv med Pernille Vermund

  28/10/2019 Duration: 20min

  I dag har vi snakket om vintertid og hvad man mon kan bruge den ekstra time på. Nicolas har en masse foreslag, og i den sammenhæng, finder vi også ud af, hvor hurtigt at han kan tælle til 1000. Derudover så har vi fået en masse løgnhistorier på banen fra vores skønne lyttere, da vi følte os inspireret af Pernille Vermund. P.s. læg mærke til den catchy jingle.

 • Vi spiller om en fængselsstraf eller 200.000 kroner

  24/10/2019 Duration: 23min

  Er du også træt af at samle op efter din hund? Det er der sikkert mange der er. I dagens podcast finder du nogle falske reklamer, som Nicolas har fået professionelle reklamespeakere til at indtale, uden at de vidste, at de var falske. Derudover er der blevet snakket om Fortnite og at det altså kan være svært med alle de interne udtryk i spillets univers. Sidst, men ikke mindst, så kan du blive klogere på at tage et lån på en musikalsk facon.

 • Et råd til dating

  23/10/2019 Duration: 20min

  Hvis du har set Landmand søger kærlighed, så har du nok også stødt på Niels, og hvis du skal på date, så kan du lige lytte til denne podcast og høre hvordan du IKKE skal gøre. Derudover kan du være med til at forestille dig hvilke sange vi kommer til at synge for vores kommende børn, og synge med på en ny udgave af Sam Smiths "How do you sleep".

 • Telefonfis og papkasser

  22/10/2019 Duration: 27min

  Har du nogensinde snydt i en eksamen? Det er vi ihvertfald flere der har, og det har vi sat fokus på i dagens podcast for at støtte nogle indiske elever der blev tvunget til at have papkasser på hovedet, for ikke at kigge ved sidemanden under en test. Derudover har vi fundet ud af, at nogen mennesker altså virkelig vil gå langt for Nicolas, selvom de ikke aner hvem han er. Sidst men ikke mindst - et bud på hvad djævlens musiksmag byder på.

 • Hvis robotterne overtog din radio

  21/10/2019 Duration: 15min

  Hvordan ville din radio lyde hvis robotterne overtog værtsrollen? Og hvad hvis de begyndte at lave covers af artisternes numre? Det har Nicolas testet i dagens podcast. Derudover kan du høre hvilken sang der har talt til ham, og hvis du har undret dig over de mange ubrugelige ting du kan købe på Wish.com, og hvordan de nogensinde skulle kunne sælges i en professionel reklame, så lyt med og hør vores bud!

 • Hvad har du lavet i din efterårsferie?

  20/10/2019 Duration: 31min

  Efterårsferien er ovre og der er sikkert mange der har lavet en masse spændende ting. Nicolas har ihvertfald hørt en masse af hans kollegaer hvad de har brugt deres tid på, og du kan måske drømme dig tilbage til feriehyggen sammen med dagens podcast. Derudover er der også blevet snakket om offentlig transportpassagerer og et lille job som Nicolas godt kunne tænke sig.

 • Er du ride or die?

  10/10/2019 Duration: 17min

  I dagens podcast har vi haft fint besøg af rapperen ICEKIID, der i dag har udgivet sin nye single "Cinderella". Vi har snakket om tankerne bag sangen og lidt om teksten, men vi har også lært ICEKIID lidt bedre at kende ved hjælp af nogle spørgsmål han selv trak tilfældigt. Derudover har vi fundet ud af, at der ligger et skjult skuespiller talent og at vi nok en dag får et par skuespiltårer fra rapperen.

 • Vil du spise dit kæledyr?

  09/10/2019 Duration: 31min

  Har du nogensinde tænkt de huller der er i plottet på Disneyfilm? Det har Nicolas og derfor er de blevet diskuteret i dag. Ida-Sophia har quizzet Nicolas i en quiz om teamgym, hvilket ledte til hvilke fritidsinteresser de har gået til i løbet af barndommen. Derudover bliver der snakket om at spise sit kæledyr, hvilket kan lyde en smule morbidt, men er det nu også det? Sidst, men ikke mindst, runder vi et kyssebillede der har fået stort opmærksomhed i medierne.

page 1 from 17