Chip In

Try it Now Firm without compromise. Cancel whenever you want.

Synopsis

Nyt indhold om international golf, PGA og transmissioner fra C More Golf

Episodes

 • Martin Simonsen - Far og på vej mod Europatouren

  Martin Simonsen - Far og på vej mod Europatouren

  20/05/2019 Duration: 31min

  Martin Leth Simonsen har fået en forrygende start på Challenge Tour sæsonen med to andenpladser og en 3. plads. Martin er blevet far, og fortæller om, at det har sat mere struktur på træningen, og måske har været medvirkende til den gode sæsonstart. Mød ham i denne udgave af Chip In - optaget i Himmerland før Made in Denmark.

 • Nummer 15 - Tiger vinder The Masters

  Nummer 15 - Tiger vinder The Masters

  15/04/2019 Duration: 46min

  En forrygende søndag på Augusta endte med sejr til Tiger Woods. Hans 15. major, 5, grønne jakke og 81. PGA TOUR sejr. Jesper Knudsen og Thomas Søby er gæster i studiet, og samler op på årets første major.

 • Morten Ørum

  Morten Ørum

  01/04/2019 Duration: 46min

  Kærligheden til golf gør, at Morten Ørum Madsen stadig træner hver dag, og jagter flere sejre som professionel. Ørum er tidligere vinder på European Tour, men i år hedder arbejdspladsen Nordic League. Det betyder ingenting for Morten, der elsker golf, elsker at træne, og elsker at konkurrere, uanset hvilket niveu han spiller på. Hør en ærlig Morten Ørum Madsen fortælle om sejre og nederlag i denne udgave af Chip In.

 • Rory og Ashkay Bhatia

  Rory og Ashkay Bhatia

  21/03/2019 Duration: 34min

  Rory McIlroy vandt en forrygende udgave af THE PLAYERS, og vi runder selvfølgelig spillernes eget mesterskab i denne udgave af Chip In. Vi kigger også frem mod Valspar Championship og finder ud af hvem det 17-årige stortalent Ashkay Bhatia er, og om det er fornuftigt at turne pro i så ung en alder.

 • Magnifico Molinari

  Magnifico Molinari

  11/03/2019 Duration: 40min

  Francesco Molinari leverede en forrygende afslutning på Bay Hill, og vandt Arnold Palmer Invitational. I denne udgave af Chip In vender Andreas Hartø og Jesper Knudsen italienerens flotte sejr, og varmer også op til denne uge The PLAYERS på Sawgrass.

 • Phænomenet Phil

  Phænomenet Phil

  12/02/2019 Duration: 30min

  Phil Mickelson vandt for femte gang på Pebble Beach og 44. gang i alt på PGA Tour i weekenden. Den 48-årige amerikaner rundede samtidig imponerende 90 millioner dollars i præmiepenge. Phil Mickelson er naturligvis omdrejningspunktet i denne uges Chip In, hvor Andreas Hartø og Anders Sigdal vender ugens højdepunkter i golfens verden.

 • Så vandt Fowler endelig i Phoenix

  Så vandt Fowler endelig i Phoenix

  04/02/2019 Duration: 29min

  Golfåret 2019 er kommet i gang med alt for mange regeldiskussioner, der har forvirret spillere, kommentatorer og ikke mindst fans. Andreas Hartø og Anders Sigdal vender et par af situationerne, og ser også tilbage på på Rickie Fowlers sejr i Phoenix efter en underholdende og dramatisk finalerunde.

 • Den Gyldne Golfbold

  Den Gyldne Golfbold

  21/12/2018 Duration: 39min

  I september vandt John Axelsen, Rasmus og Nicolai Højgaard VM for amatører. Den flotte præstation gav dem Den Gyldne Golfbold for årets bedste golfpræstation. De tre unge herrer gæster Chip In kort efter prisen blev overrakt, og de fortæller om en dramatisk afslutning på VM, der sikrede dem guldet.

 • Kjeldsen og Nielsson - et mentalt samarbejde

  Kjeldsen og Nielsson - et mentalt samarbejde

  07/12/2018 Duration: 47min

  Søren Kjeldsen har i 12 år arbejdet sammen med Arne Nielsson om den mentale del af golfspilet. Samarbejdet har i to omgange fået Kjeldsen op i top 50 i verden, og de to taler dagligt sammen for at optimere Sørens golf. Hør de to fortælle om deres arbejde, og hvor meget det mentale betyder for en professionel golfspiller.

 • Tigers forrygende comeback

  Tiger's forrygende comeback

  27/11/2018 Duration: 33min

  Tiger Woods var nummer 1199 i verden for 12 måneder siden. Nu er han nummer 13. Jeppe Huldahl og Anders Sigdal ser tilbage på Tiger's comebacksæson, der endte med en sejr og syv top 6 placeringer.

 • Nicolai Tinning klarede golfens marathon

  Nicolai Tinning klarede golfens marathon

  16/11/2018 Duration: 35min

  Nicolai Tinning sikrede sig efter i alt 14 runder golf et kort til næste års Challenge Tour. Hør ham fortælle om den nervepirrende Tourskole, sin sæson og den helt nye fremtid, der nu venter.

 • Joachim B. Hansen vinder Challenge Tour

  Joachim B. Hansen vinder Challenge Tour

  05/11/2018 Duration: 28min

  Joachim B. Hansen vandt i weekenden den samlede Challenge Tour, og i denne udgave af Chip In fortæller han om den dramatiske afslutning, sæsonen, og hvad der venter når Europatouren begynder om bare to uger.

 • Ryder Cup optakt med Søren Hansen

  Ryder Cup optakt med Søren Hansen

  26/09/2018 Duration: 55min

  Søren Hansen spillede i 2008 med i Ryder Cup, og i denne udgave af Chip In kigger han tilbage på oplevelsen, men ser også frem mod dette års match i Paris. Det er en lille time med gode anekdoter og skarpe analyser.

 • Tour Championship

  Tour Championship

  18/09/2018 Duration: 26min

  Det er blevet tid til sæsonfinalen, the Tour Championship, og CMore Golfs to kommentatorer klæder dig på til turneringen med sæsonens 30 bedste i FedEx Cuppen.

 • Bryson DeChambeau

  Bryson DeChambeau

  06/09/2018 Duration: 25min

  Bryson DeChambeau er den hotteste golfspiller lige nu. Sejre i de to første slutspilsturneringer, og udtaget til Ryder Cup. I denne udgave af Chip In kigger vi nærmere på ham, og ser frem mod BMW Championship - måske snupper Bryson 3 i træk.

 • Jonas Blixt og FedEx Cup

  Jonas Blixt og FedEx Cup

  31/08/2018 Duration: 26min

  Vi fik sat gang i FedEx Cup slutspillet, desværre uden Jonas Blixt. Han havde så tid til at tale med Chip In, om PGA Tour og slutspillet.

 • Så er det slutspilstid

  Så er det slutspilstid

  20/08/2018 Duration: 36min

  Det er blevet tid til FedEx Cup slutspillet på PGA Tour, og i denne udgave af Chip In klæder Jesper Knudsen og Jeppe Huldahl dig på til de kommende turneringer og kampen om de 10 millioner dollars.

 • Thomas Bjørn: Et liv med Ryder Cup

  Thomas Bjørn: Et liv med Ryder Cup

  30/07/2018 Duration: 01h35s

  Om to måneder spilles der Ryder Cup på Le National i Paris, og Chip In har mødt den europæiske kaptajn, Thomas Bjørn, til en snak om den forestående opgave, og hans egne oplevelser med Ryder Cup. Optagelsen er lavet i forbindelse med et arrangement i Esbjerg Golfklub, så der er publikum på.

 • Challenge Tour i Danmark

  Challenge Tour i Danmark

  28/06/2018 Duration: 39min

  I denne uge spilles Made in Denmark Challenge, og Chip In er taget til Himmerland Golf & Spa Resort for at høre om hvad det betyder for spillerne og arrangørerne at have en dansk Challenge Tour turnering. Jeppe Huldahl og Mark Haastrup fortæller om deres erfaringer på Challenge Tour.

 • Steen Tinning elsker at være herre i eget hus

  Steen Tinning elsker at være herre i eget hus

  30/05/2018 Duration: 40min

  Steen Tinning blev professionel helt tilbage i 1985, og har med egne ord et gen, der hele tiden driver ham fremad, og giver ham lyst til at blive bedre. Det har resulteret i to sejre på European Tour, og efter en pause på otte år, også sejre på Senior Tour. Hør Steen fortælle om sin imponerende karriere i denne udgave af Chip In.

page 1 from 2